vrijdag 7 mei 2010

Uw mening over ons werk

GEEF UW MENING!!

AB Techniek Garagedeuren vindt het belangrijk te weten wat u van het door ons geleverde werk vindt. Alle reacties zijn voor ons van toegevoegde waarde, want alleen zo weten wij of u tevreden bent, of dat wij ons werk moeten verbeteren.

Wij nodigen u als zeer gewaardeerde klant dan ook uit uw mening te geven. Dat kan als reactie op dit bericht.

Alvast hartelijk dank!

Het team van AB Techniek Garagedeuren
http://www.abtechniekgaragedeuren.nl

40 opmerkingen:

 1. Sinds maart 2010 hadden wij een drive-in woning gekocht.Helaas bleek later dat na wat sloopwerk dat de garagedeur niet bruikbaar meer was.Nadat we hadden "gegoogeld"naar bedrijven in de regio haaglanden kwamen we uit bij AB techniek GD.Remco kwam na ons eerste telefonisch contact direct langs.Hij maakte ter plaatse na wat meetwerk een offerte.We vonden het een scherpe prijs en in deze tijd moet je daarom wel voorzichtig zijn of je wel waar krijgt voor je geld!
  Toch na 8 weken kwam de garagedeur.De oude werd gedemonteerd en afgevoerd.De nieuwe gemonteerd.De twee medewerkers waren vol passie en zeer aardig en betrouwbaar!!
  We zijn super blij met onze deur,een meerwaarde voor ons huis.Twijfel absoluut niet aan dit bedrijf, van ons krijgen ze een warme douche!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Via e-mail ontvangen bij AB Techniek:

  Hallo,

  Afgelopen vrijdag is onze garagedeur gemonteerd. En niets anders als lof.
  Heel erg bedankt voor de goede service. Vanaf het begin tot het eind een perfecte afhandeling. Onze complimenten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Via e-mail ontvangen bij AB Techniek:

  De nieuwe garagedeuren in L'dam zijn geplaatst. Mijn dank voor de prettige samenwerking en voor het geduld dat werd opgebracht voor enkele garages die erg vol stonden. Ik hoop dat onze huurders (en wij) lang profijt hebben van de deuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Via e-mail ontvangen:

  Beste Arjen,

  Zoals nu de overheadddeuren gemonteerd zijn is het naar volle tevredenheid van de opdrachtgever.

  Zelf zijn wij ook bijzonder gecharmeerd over de wijze waarop de deuren zijn gemonteerd, onze complimenten.

  Aannemersbedrijf Batenburg BV
  Bergschenhoek

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hallo,

  ook wij willen hierbij reageren op de goede werkwijze van de firma AB techniek.
  sinds vorig jaar september is er bij ons een nieuwe garagedeur geplaatst en dit is naar volle tevredenheid gedaan , mensen zijn erg vriendelijk en werken alles keurig netjes af.
  1 maal moest de deursluiting afgesteld worden en dit gebeurde d.m.v s`morgens bellen en s`middags al langs komen, waar gebeurd dit nog meer ?
  de garagedeur werkt zonder meer goed en is echt geluidloos in het open- en dicht gaan.
  niets anders dan lof over de firma AB techniek.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Beste firma AB techniek, Wij zijn geweldig blij met onze garagedeur. Loopt perfect en de monteurs zijn gezellige, kwalitatief goede mensen. Echt een aanrader.We hadden veel eerder een nieuwe garagedeur moeten nemen. Ook de prijs viel ons erg mee. Met dank fam. Vollebregt

  BeantwoordenVerwijderen
 7. na een bezoek door remco van AB techniek bij ons thuis ivm bespreken van een garage deur / aanschaf voor de verbouwing van schuur tot garage.hebben wij een akkoord bereikt met AB techniek voor aanschaf nieuwe garage deur.
  ( ook de prijs was zeer aantrekkelijk.)
  nu heeft de monteur( danny ) hem afgelopen vrijdag geplaatst en gemonteerd. super netjes gedaan door hem, en ook zeer netjes met werken en zeer beleeft.absoluut een aanrader dit bedrijf !!!!! vertrouwelijk en betrouwbaar .
  dus U kunt met een gerust hart zaken doen !!! met AB techniek.
  fam schaap katwijk

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Beste Remko,

  Ik wil je even laten weten dat de vorig jaar geleverde deur heel goed bevalt!
  Positieve feedback is ook wel eens prettig.

  Vriendelijke groet, Paul de Heij, Delft.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Montage/Aannemersbedrijf Sabrina
  Garage deur heel netjes geplaatst aardig en beleefd medewerkers ik ben tevreden,als een klant
  een garage deur nodig heeft zou ik ze zeker naar
  AB sturen
  gr Bob

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Via e-mail ontvangen bij AB Techniek:

  Wij zijn erg blij met de garage deur, ook onze complimenten voor beide heren die hem hebben geplaatst, goed en netjes gewerkt!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Via e-mail ontvangen bij AB Techniek:

  Beste Remko,

  Afgelopen maandag is de deur ingebouwd. Snel, netjes en door vriendelijke monteurs. Kortom, dank voor de goede service. Ik zal u aanbevelen als in mijn kennissenkring een garagedeur aan vervanging toe is.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Via betaling ontvangen bij AB Techniek:

  Bedankt voor de snelle & goede service!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. We zijn zeer tevreden over de service en klantgericht instelling van AB garage deuren. na een bezoek aan het bedrijf en vakkundige voorlichting hebben we ene prima keuze gemaakt.
  Nu de garagedeur is gemonteeerd zijn we erg enthousiast over het resultaat. (was toch wel even spannend)
  Keurig en netjes afgewerkt, zowel het inbouwen vd deur als het leidingenwerk en bijwerken van de vloer.
  Hulde aan dit bedrijf dat met hart en ziel het werk uitvoert.
  Ik zou graag aan eenieder die ene garagedeur wil vervangen of kopen AB willen aanbevelen!
  Francois Peters Oegstgeest

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Nog bedankt voor de levering. De complimenten voor de twee heren die het werk hebben uitgevoerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Na vier jaar tevredenheid over de door AB techniek geplaatste deur bleek er ineens een fabricagefout door temperatuurschommelingen in de deur tevoorschijn te komen. AB techniek gebeld en zij kwamen meteen langs. De fabrieksgarantie was al verlopen, maar AB techniek vond het onacceptabel. Omdat de garage binnen afzienbare tijd gesloopt moest worden vroegen we wat de mogelijkheden waren voor een nieuwe deur in onze nieuwe garage. Na een aantal dagen kwam AB techniek met een voorstel: De fabriek nam een deel voor haar rekening, AB techniek een deel en met een bijbetaling kon onze nieuwe garage ook weer beschikken over een mooie goed werkende deur. Nu maar hopen dat het temperatuurprobleem zich niet meer voor zal doen.
  AB Techiek en met name Arjen: perfect geregeld.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Na lang wikken en wegen toch maar onze inmiddels >35jaar oude garagedeur laten vervangen.
  Het meetwerk, de offerte en de vervanging van de deur prima verlopen. Het team is zeer vakundig en werkt erg netjes. Top-adres !

  BeantwoordenVerwijderen
 17. De aandrijving van onze garagedeur was 'onbetrouwbaar' geworden en aan vervanging toe. Via Google bij AB Techniek De Garagedeur terechtgekomen. Telefonisch contact en advies als bijzonder professioneel en plezierig ervaren. Monteur op afgesproken tijd aanwezig. Nieuwe aandrijving inmiddels geïnstalleerd. Alle draaipunten en veren zelfs nog even in de W40 gezet. Op basis van eigen ervaring kunnen we AB Techniek Garagedeuren van harte aanbevelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wij zijn zeer tevreden over de snelle werkwijze van AB techniek. De ene vrijdag gebeld om het probleem met onze garagedeur voor te leggen, de volgende vrijdag gerepareerd! We waren wel wat huiverig voor de rekening, want de monteur had geen idee wat het zou gaan kosten en we hadden van tevoren geen prijsopgave gekregen. Beetje naief natuurlijk, maar het kwam er niet van. Gelukkig viel de rekening ons 100% mee. Lijkt me echt een super betrouwbaar bedrijf! Wij zijn in ieder geval meer dan tevreden.

  A. Elzo Kraemer, Oegstgeest.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hartelijk dank voor de goede uitleg en vertrouwen. Heb eerst de spullen meegekregen en van betalen wilde AB Tecniek nog even niets weten. Eerst weten of het past en dan pas betalen was het motto. Dit ouderwets vertrouwen kom je nog zelden tegen.
  Hartelijke groet, Ivo van rijckevorsel

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Hallo,

  Oók voor de service zit je AB Techniek goed.
  Wij hebben een garagedeur van 26 jaar oud.
  Deze ging niet meer goed dicht. Binnen 4 werkdagen werd hij al gemaakt. Gesmeerd en goed afgestelt en de onderste strip weer goed vast gemaakt. Nu hebben we weer een geruisloze en goed sluitende garagedeur.
  Bedankt !!
  Familie Schipper Zoeterwoude

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Beste medewerkers van AB Techniek,

  Afgelopen maand hebben jullie bij ons een nieuwe garagedeur geïnstalleerd. Dit betrof min of meer de afsluiting van een hele reeks van aannemerswerkzaamheden aan de door ons ongeveer twee jaar geleden betrokken woning. Waar ook wel eens wat fout is gegaan. Maar dus niet bij AB Techniek. Alles is soepel en deskundig verlopen. Vanaf het begin in het verkoopstadium tot de daadwerkelijke montage op 6 maart. Niets dan lof. Bedankt voor jullie deskundige en vriendelijke inzet!

  Groeten, A.Meijer.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Beste Remko en Arjen,

  Hierbij deel ik jullie mede dat wij zeer te vreden zijn over de installatie van de 19 garagedeuren in de parkeerkelder. De installatie is bijzonder vlot verlopen en ook een groot compliment aan jullie monteurs, uiteraard ook een compliment aan jullie, omdat je met de inzet van de 2e ploeg de planning vlot hebt ingelopen en zelfs eerder gereed dan de planning. De monteurs zijn een visitekaartje voor jullie bedrijf. Vakkundig snel en zeer hoffelijk.

  Wij zien de installatie van de overige 15 deuren met vertrouwen tegemoet.

  Met vriendelijke groet,

  Bestuur VvE

  (Via e-mail ontvangen bij AB Techniek)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Beste heren van AB techniek,

  Beter laat dan niet: complimenten voor service, vakmanschap en kwaliteit!
  We zijn heel tevreden en blij met onze nieuwe garagedeur!

  Wij zeggen het voort!

  Vriendelijke groeten,
  C. en L. v.d. Z.
  Delft

  BeantwoordenVerwijderen
 24. L.S.

  Zoals afgesproken met "de mannen" tref je in de bijlage aan enkele foto's van het plaatsen van twee nieuwe garagedeuren en het "demonteren, verplaatsen en afhangen" van de bestaande garagedeur.

  De monteurs Paul, Marcel en Kenester (als ik dat goed heb gehoord en
  gelezen) hebben uitstekend werk verricht onder zomerse temperaturen.
  Toppie mannen!!!!!!!!!!!!


  Met vriendelijke groet,

  P.v.d.W
  Krimpen aan den IJssel

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Beste Remco, het werk is naar tevredenheid uitgevoerd en de deur loopt als een “zonnetje”.
  Mvg. T.B.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. I find the service way to expensive. I was asking for a quotation because my garage door was stuck. I live 9km away from AB Techniek, the "losse vorrijkosten" was 63 EUR and altogether it was 97.01EUR for one time looking. That looks very strange to me. An expert should be able to look and see quickly "wat er aan der hand is" and also a 9km distance can in my opinion not cost 63EUR.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Een hele mooie duo-poort, met dank aan AB-techniek !!!
  Ronald en Tanja

  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=441299819257580&set=o.411483138913879&type=1&theater

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Beste Heren, de deur zit er prima in en is mooi!

  m.v.g. Piet L.
  Voorburg

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Heren van AB techniek,

  Het vervangen van oude garagedeur door een nieuwe is voortreffelijk verlopen, de oude deur is door jullie afgevoerd en nieuwe garagedeur netjes geplaatst en afgewerkt.

  Goede service.

  M.v.g. Ben K.
  Berkel en Rodenrijs

  BeantwoordenVerwijderen
 30. We hebben de veren zaterdag gemonteerd, en ze passen perfect, het zit weer als nieuw.
  Nogmaals zeer bedankt voor de fijne samenwerking, het mag ook een keer gezegd worden dat jullie een zeer goede service bieden ook buiten jullie eigenlijke werkgebied.
  Wij zijn er echt blij mee dat er toch nog bedrijven zijn die met hun klanten meedenken.

  nogmaals met vriendelijke groet,

  Pierre H.
  Bakkerij H.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Hallo Remko,

  Vorige week kwam ik terug van vakantie en zag dat de garagedeuren in de Rigolettostraat geplaatst zijn.
  Het ziet er keurig uit.
  Ik sprak een van de eigenaren en hij is er zeer tevreden mee.

  Bedankt voor jullie goede service en ik weet jullie te vinden bij een eventuele volgende garagedeurenklus.

  Met vriendelijke groet,
  Piet S, voorzitter VvE

  BeantwoordenVerwijderen
 32. M. Gerbrands, Delft30 januari 2014 om 11:39

  Wat betreft service niets dan lof over de adviezen, vriendelijke monteurs en het keurig op tijd verschijnen. Houden zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Beste Remco en Sabrine, net als bij de bovenstaande reacties; mijn waardering voor de vriendelijke en professionele monteurs! Prima maatwerk en alles volgens afspraak!

  Jacques van der Meer
  Haarlem.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fijn om te horen en net als iedereen hierboven: bedankt voor jullie reacties!

   Verwijderen
 34. Hallo Remko,

  Monteur Peter rijdt net bij ons weg en even een opmerking.
  Deze man moet je hebben, echt zonder te slijmen een prima monteur en keurig netjes een visite plaatje voor jullie bedrijf.

  Dat wilde ik even kwijt. Deur werkt nu perfect en is netjes afgewerkt.

  Met vriendelijke groet,
  Bert W.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Goede website waar je veel informatie uit kunt halen.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Goedemorgen Arjen,

  Bij deze dank ik je voor je professionele optreden en handelen aangaande de roldeur van ons appartementsgebouw.
  Hij loopt nu als een zonnetje en we horen hem niet meer boven in de woning.
  Wat betreft het kabeltrekken en aansluiten; dit was snel gebeurd en ik heb het met plezier gedaan.

  Nogmaals bedankt (je krijgt de warme douche).

  Met vriendelijke groet,
  Leen vant H

  BeantwoordenVerwijderen
 37. In september 2016 ben ik namens acht buren én eigenaren (over het algemeen oudere mensen) van garageboxen van ons appartementencomplex in Uithoorn een project gestart om acht garagedeuren te laten vervangen door elektrische garagedeuren. Het begon met een offerteronde bij zeven bedrijven, waar AB Techniekgaragedeuren in het oog sprong door het ("uit de sixties") voorkomen van R. van der Burg echter terughoudend, "no noncens", kort, zakelijk en duidelijk. Het bleek ook nog eens een goede prijs te zijn voor deze werkzaamheden (met afwerking) voor een garagedeur van het merk NOVOFERM. Afspraken zijn (overmacht daargelaten) helemaal én tot in de puntjes nagekomen.
  Het hele project is nog niet geheel afgerond (31/03/2017) maar zelf ben ik uiterst tevreden met de monteurs die mijn deur reeds geplaatst hebben (altijd de zelfde personen). Het zijn buitengewoon aardige mannen die de klanten én de overige bewoners (op hoge leeftijd) uitstekend en servicegericht tegemoet traden / te woord stonden. Daarnaast werken zij erg netjes én zonder overlast te veroorzaken hetgeen in mijn ogen al bijzonder is voor deze branche.
  Niets minder als alle lof, MvSvdM

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Goedemorgen,
  Op zoek naar garagedeuren op het internet kwamen wij uit bij AB garagedeuren met levering in geheel Zuid Holland.
  Dus op naar Zoetermeer waar wij zeer snel en vakkundig werden voorgelicht door Remco die ons een heel andere deur voorstelde dan wij in ons hoofd hadden,een sectionaal deur met afstand bediening.
  Na c.a. 30 minuten was de koop gesloten.
  Alleen was het bij Remco niet bekend dat Oostvoorne ook nog in Zuid Holland ligt,maar hij zei dat als wij naar Zoetermeer kwamen hij ook wel naar Oostvoorne kon komen.
  Op 27-03 de monteurs Menno en Rob gekomen om de deur te monteren en alles perfect gedaan.
  Ook diverse elektrische aanpassingen van mijn kant werden naar grote tevredenheid uitgevoerd.
  Op 28-03 nog gemeld dat ik nog enkele afstelling problemen m.b.t. het sluiten en opengaan had en op 29-03 een monteur langsgekomen die alles perfect naar volle tevredenheid heeft afgesteld.
  Perfecte mooie deur en voor een prima prijs.
  Een aanrader prima bedrijf met goede service.
  Bedankt.
  M.H.G. Fam Emons.

  BeantwoordenVerwijderen
 39. De deurknop van mijn garagedeur lag recent naast de deur op straat. Deze kon ik bij AB nieuw kopen. Twee maten en ik nam de verkeerde mee. En dan neem ik de tweede keer de pen door het slot mee. Eens terug valt de stang naar beneden, lees ik kan er niet meer in. Malheur en gebeld. Nog dezelfde middag zijn de heren van AB gekomen en hebben het kunnen repareren. Enige acrobatische toeren werden hier niet vermeden. Kortom, goed en vooral zeer snel verholpen. Chapeau heren.

  BeantwoordenVerwijderen