dinsdag 27 april 2010

Hoe werkt dat eigenlijk, een nieuwe garagedeur kopen?

Veel van onze klanten vragen ons hoe dat nu eigenlijk in zijn werk gaat, een garagedeur kopen. Heb je daar winkels voor, of moet dat uit een folder? En hoe bepaal je nu welke maat geschikt is? Het is eigenlijk een van de meest gestelde vragen aan AB Techniek. Daarom hieronder enige uitleg.

U kunt de showroom bezoeken om zich te oriƫnteren. AB Techniek is gevestigd aan de Heliumstraat 280 te Zoetermeer. Als u dan weet wat u ongeveer wilt hebben, kunt u ons uitnodigen om de garage te komen bekijken. Aan de hand van een persoonlijk gesprek en een advies kunnen wij ter plaatse een vrijblijvende offerte voor u maken. Een juiste offerte kan vrijwel alleen worden gemaakt na een bezoek aan de garage, omdat zo alle haken en ogen in beeld zijn.

Is uw huidige garagedeur erg slecht en kunt u eigenlijk niet wachten tot de nieuwe deur klaar is? Dan repareren wij de huidige garagedeur tijdelijk, zodat u hem nog wel even veilig kunt gebruiken.

Wat vindt u belangrijk bij de aanschaf van een nieuwe garagedeur? We zijn benieuwd naar uw mening! Laat uw reactie achter op ons forum.

Meer veelgestelde vragen vindt u op www.abtechniekgaragedeuren.nl/faq.htm

Geen opmerkingen:

Een reactie posten