maandag 10 januari 2011

Organice systeem blijvend in prijs verlaagd

Naast de verkoop van onze garagedeuren, verkopen wij ook een ontzettend mooi Organice systeem. Dit is een opbergsysteem voor onder andere in de garage, bijkeuken of berging, waarmee de ruimte op een betaalbare en praktische manier kan worden ingericht. Hierdoor wordt ruimte bespaard en ziet de garage, bijkeuken of berging er stijlvol uit.

Een paar voordelen: de ruimte is overzichtelijk opgeruimd, de producten zijn onderhoudsvriendelijk, erg stevig en afwasbaar. Nooit meer boren als u eenmaal het wandpaneel of monorail hebt opgehangen. Door het handige kliksysteem kunt u alle producten zo vaak als u wilt veranderen van opstelling. Met het wandpaneel creeƫrt u ook nog eens isolatie, in de zomer houdt het de ruimte koel en warm in de winter!

De wand van het Organice systeem is gemaakt van PVC. Dit materiaal heeft de eigenschap dat het zowel brandwerend als brandvertragend werkt.

Bekijk onze site http://www.abtechniekgaragedeuren.nl/ of link meteen door naar de bestellijst voor de prijzen http://www.garagedeurenonderdelen.nl/.

Wilt u zien hoe het Organice systeem er uit ziet? Kom een kijkje nemen in onze showroom. Wij zijn geopend op maandag t/m vrijdag van 08.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 - 15.00 uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten