vrijdag 13 april 2012

Carport

Dat wij garagedeuren verkopen is bekend. Maar wij verkopen ook andere producten, zoals onze Carport. We merken de laatste tijd dat er weer aanvragen binnen komen voor een Carport. Daar zijn wij natuurlijk erg blij mee. Om dit wat bekender te maken gaan wij de Carport meer promoten. We hebben inmiddels een nieuwe brochure gekregen van Novoferm. En dat is een erg mooie brochure geworden!

Wij hebben begin april een Carport op ons eigen terrein geplaatst. Als klanten onze showroom bezoeken zien zij meteen onze Carport staan. Er zijn uiteraard verschillende types en maten.

Ons showroom-model is type Roma op twee poten. Het ligt aan de maatvoering of een bepaald type twee poten heeft of drie. Dit staat goed beschreven in de brochure, met mooie foto's er bij.

De Carport wordt niet alleen als overkapping voor de auto gebruikt. Tegenwoordig is er veel vraag naar een "Carport" in de tuin. Zeker als het een groot, zonnig terras betreft. Erg geschikt als gezellige terrasoverkapping, lekker uit de zon, maar toch veel licht en buiten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten